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lundi 27 juillet 2009

TOMATES RÔTIES / ROASTED TOMATOES


Les tomates sont en abondance en ce moment et cette recette fait ressortir toutes leurs saveurs

Ingrédients

6 Tomates
2 Gousses d'ail, épluchées et coupées en petits morceaux
Huile d'olive
Sel et Poivre
Feuilles de Basilic fraîches
Olives Noires

Préchauffez le four à 180°C.
Huilez un plat à four.
Coupez les tomates en moitié et placez-les dans le plat.



Saupoudrez les tomates avec l'ail et assaisonnez.



Aspergez chaque tomate avec un peu d'huile d'olive.



Dechirez les feuilles de Basilic et mettez-les sur les tomates.



Placez une Olive Noire sur chaque tomate.



Faites cuire pendant 45 minutes.
Laissez les tomates refroidir un petit peu et servez avec du bon pain pour absorber le jus.



ROASTED TOMATOES
Tomatoes are so plentiful at the moment and this recipe makes the most of their wonderful flavour.

Ingredients

6 Tomatoes
2 Garlic cloves, peeled and finely chopped
Olive Oil
Salt and pepper
Basil leaves
Black Olives

Preheat the oven to 180°C.
Oil an ovenproof dish.
Cut the tomatoes in half and place them in the dish.
Sprinkle with the chopped garlic and season with salt and pepper.
Drizzle a little olive oil over each tomato.
Tear some basil leaves and place them on top of the tomatoes.
Put an olive on each tomato, then cook in the oven for 45 minutes.
Allow the tomatoes to cool a little before serving with lots of good crusty bread to mop up the juices.

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